ثبت نام وام های دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی(۱۴۰۴-۱۴۰۳)

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۰۷۴ اطلاعیه
تعداد بازدید:۴۰
بدینوسیله به اطلاع دانشجویان متقاضی درخواست وام های دانشجویی می‌رساند برنامه زمانبندی ثبت نام وام ها به شرح ذیل می باشد.
ثبت نام وام های دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی(۱۴۰۴-۱۴۰۳)

دانشجویان عزیز می ‌توانند در تاریخ های عنوان شده با مراجعه به سامانه یکپارچه سازی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس:https://refah.swf.ir  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.نکات مهم:

1- دانشجویانی که ورودی جدید هستند و برای اولین بار متقاضی استفاده از وام های دانشجویی هستند و پرونده رفاهی ندارند نخست باید نسبت به ثبت نام به عنوان کاربر جدید در سامانه یکپارچه سازی صندوق رفاه دانشجویان اقدام نمایند و نسبت به اخذ شناسه کاربری و رمز اقدام نمایند.

2- حتما هنگام ثبت مقطع تحصیلی نام دانشکده ثبت شود.

3-دانشجویان ورودی جدیدو ورودیهای سال گذشته که برای اولین بار اقدام به ایجاد پرونده یا ثبت مقطع جدید در سامانه می نمایند، صرفاً با ارائه نسخه جدید سند تعهد امکان دریافت وام را خواهند داشت.

4- ثبت شماره حساب بانک تجارت و شماره شبای آن توسط کلیه دانشجویان متقاضی وام در سامانه یکپارچه سازی الزامی است.